cocktail met eetbare bloemen in ijsblokjes Floral Delight

Blooming Bliss: Gin Tonic met Zelfgemaakte Korenbloem-Ijsklontjes

Ben je klaar om je gin tonic ervaring naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben een verfrissende twist voor je in petto: een gin tonic cocktail met zelfgemaakte ijsklontjes vol met kleurrijke korenbloemen sprinkles. Niet alleen smaakt deze cocktail geweldig, maar de bloemige ijsklontjes zorgen ook voor een culinaire uitstraling. Dus haal je cocktailshaker tevoorschijn en laat ons je laten zien hoe je deze creatie maakt!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Begin met het maken van de korenbloem-ijsklontjes. Vul een ijsblokjesvorm met water tot ongeveer de helft. Leg voorzichtig wat korenbloem sprinkles in elk vakje van de ijsblokjesvorm.
  2. Plaats de ijsblokjesvorm voorzichtig in de vriezer en laat het geheel  bevriezen.
  3. Wanneer de halve blokjes bevroren zijn, giet je de ijsblokvorm vol met water (het vullen gebeurd in 2 delen aangezien de bloemen anders blijven drijven).
  4. Wanneer de Korenbloem ijsblokjes klaar zijn, is het tijd om je gin tonic te bereiden. Neem een stijlvol glas en vul het met een paar van de bloemige ijsklontjes.
  5. Voeg 50 ml gin toe aan het glas.
  6. Giet voorzichtig 150 ml tonic water in het glas. 
  7. Garneer je cocktail met een paar extra losse Kunstzinnige Korenbloem Sprinkles voor een prachtige presentatie.
  8. Neem een slok en geniet!
    Terug naar blog